PAGESA

informacioni i pageses

Ne pranojmë të gjitha kartat e kreditit të mëdha, duke përfshirë Visa, MasterCard, American Express (AMEX), dhe Discover. Ne të shfrytëzojë Intuit dhe PayPal për përpunimin kartë krediti.
Kushtet e pagesës: Pagesa e plotë është shkak në kohën e shërbimit të kryer. Në pagesa ngjarje është rënë, klienti do të paguajë shpërbërë Mobilje për çdo pagesat e bëra. Në qoftë se pagesa nuk është i gatshëm për një shtesë 10 ditë, rutine Installers mund të zgjedhë për të kërkuar dëmshpërblim në gjykatë, ose mund të kthehet çështjen mbi të një agjensi e mbledhjes, në diskrecionin e saj e vetme.

Cash / Kontrolloni (me gjithë respektin, ne preferojmë të holla!)

1. Verifikimet duhet të bëhet e pagueshme për Dismantlefurniture.com
2. Të jetë i sigurt se kontrolli është shkruar si duhet dhe për shumën e saktë
3. Ne nuk mund të pranojë një kontroll post-datë.
4. Nëse kontrolli është kthyer nga banka e papaguar, ka një tarifë $ 55; pas dy janë kthyer, ju duhet të përdorni të holla, urdhëra para, apo arkëtarët kontrollon kur bën pagesën e Dismantlefurniture.com.
5. Ne jemi të lumtur për të pranuar kontrolle, por ne kërkojmë që kontrolloni juaj tregon informacionin e mëposhtëm: Emri, Adresa, Numri i telefonit, dhe numri License apo SSN shoferit. Nëse ju vendosni të mos japin këtë informacion, ne mund të mos jetë në gjendje të pranojë kontrolloni tuaj.

Pagesat Credit Card - Si punon kjo?

Ne ofrojmë pagesa me kartë krediti, si një lehtësi për klientët tanë. Ne pranojmë Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB Credit Cards, dhe PayPal. Taksa e pakthyeshme lehtësi për pagesat kartat e kreditit është vetëm 5%.
Nëse ju vendosni të paguani me kartë krediti, pagesa 5% lehtësi do të reflektohen në shumën e përgjithshme të ngarkuar për kartën tuaj të kreditit. Minimum Pagesa Card Credit $ 150. Në mënyrë që të përdorni PayPal për të paguar për një mënyrë, konsumatorët duhet së pari të marrë një çmim Dismantlefurniture.com zyrtare cituar.
Ju lutem vini re se pagesat e marra për urdhërat që nuk përputhen me sa më sipër do të vonohet ose të mohohet. Dismantlefurniture.com rezervon të drejtën për të zgjatur ose të mohojë klientëve privilegjin për të paguar me kartë krediti në çdo kohë, për çdo blerje.
Share by: